Ensimmäinen postaus

Morjesta!
Nimeni on Henry Aalto, 27-vuotias kahden lapsen isä Hämeenlinnasta. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että harrastukseni on polkujuoksu. Aloitin puolikkaalla 2016 ja tänä vuonna osallistunkin Ultra Trail Tour Finlandiin eli matkat ovat hieman pidentyneet.

Olen juossut aktiivisesti hyvin lyhyen ajan verrattuna muihin ultraajiin. Aloitin juoksemisen 2016 syyskuussa jolloin ilmoittauduin ensimmäiseen kisaan. Sen jälkeen olen juossut kymmenia kisoja joista neljä on ollut ultramatkoja. Pisin matkani tähän mennessä on ollut viime vuoden Vaarojen Maraton 130km. Aiemmin olen harrastanut jalkapalloa, bmx-pyöräilyä, vapaaottelua, kiipeilyä ja crossfittiä eli jonkinlainen peruskuntopohja löytyy.

Arkeni on hieman kiireistä sillä elän tällä hetkellä ns. ruuhkavuosia. Vaatii hieman suunnittelua ja aikaisia aamuja, että saan treenattua tarpeeksi niin ettei aika ole pois perheeltä. Viikonloppuisin kerkeän yleensä tekemään viikon pitkän lenkin. Haasteita pitää olla ettei pääse liian helpolla ja siinä vaiheessa kun kello herättää aamulla 04:40 niin punnitaan se motivaation määrä. Sitä minulta löytyy kyllä, mutta vielä kun saisi pari ylimääräistä tuntia vuorokauteen.

Yritän kirjoitella tänne mahdollisimman usein treenaamisestani, arjesta, safkaamisesta ja milloin mistäkin.

Uusi viikko ja uudet kilsat!

-H

Päivittelen Instagramiin päivittäin kuvia eli pistä seurantaan niin näet mitä touhuan!

https://www.instagram.com/henry.aalto/

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X