Kuka minä olen?

Vaihteeksi suksilla!

Olen innokas liikkuja Keravalta, jonka perheeseen kuuluvat mies, Mortti- koira, josta varmaan tulette kuulemaan paljon, ja Minni-kissa. Työkseni ohjaan erilaisia jumppia ja valmennan yksityisasiakkaita. Pääsääntöisesti työni on iltatyötä, joten mieheni kanssa meillä on vähän eri päivärytmit. Olen lapsesta asti harrastanut liikuntaa monipuolisesti, mutta suunnistus on ollut ”se” juttu. Olen varmaan sellainen nk. kansallisen tason suunnistaja – hyvinä päivinä saattaa mennä tosi hyvin ja huonoina todella huonosti. Ehkä pitäisi keskittyä pelkkään juoksuun… Nuorempana voimistelin kilpaa, mutta jos tietäisitte, kuinka vähän venyttelen, niin ette uskoisi entiseksi joukkuevoimistelijaksi! Hiihtoa tuli myös kokeiltua samoin kuin hiihtosuunnistusta, mutta näillä etelän talvilla ja huonoilla voiteluilla ei menestystä oikein tullut.

 

Olen yllytyshullu ja tykkään uusista haasteita. Tästä esimerkkinä olkoon viime kesänä ensimmäistä kertaa vedetty swimrun-kisa. Suosittelen lajia lämpimästi, ja kiitos Taatulle kun houkutteli mukaan. Ensi kesänä on tiedossa ensimmäinen pidempi polkukisa: puolikkaan olen jo mennyt, mutta Ylläksellä olisi tarkoitus mennä 30km.

Lamppulenkillä

Tällä hetkellä kilpailen itse aika vähän, koska saan siitä liikaa stressiä. Olisiko syy kilpailuhenkisyydessä? Jukolassa minut nähdään varmasti kesällä niin Venloissa kuin Jusseissakin.

Kesällä kanssani voi juosta Keravan ladun lenkeillä, ja talvisin voi liittyä mukaan lenkeille, joista ilmoittelen Keski-Uudenmaan polkujuoksijoiden Facebook-ryhmässä. Nyt odottelen pakkaskelejä ja lisää lunta!

Parasta lenkkiseuraa

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X