Winter Trail Run Cup juostiin Tuusulassa lumisilla poluilla

Naisten kisan kärki Sofia Haajanen

Kolme osakilpailua käsittävä Winter Trail Run Cup keskisellä Uudellamaalla alkoi tämänpäiväisellä kisalla Tuusulan Taistelukoulun maastoissa. Kilpailusarja on suunniteltu kaikille soveltuvaksi helpoksi tutustumiseksi polkujuoksuun, kuntotasosta riippumatta. Kaikille menestyminen ei välttämättä ole tärkein asia, mutta tänään 10km:n kisan voitot menivät helsinkiläisille Oskari Liukkoselle ja Sofia Haajaselle.

– Polku oli pieni metsäpolku ja lumi pehmeää muhjua. Jalka polkaisi tyhjää joka kerta. Ei voi verrata suojuoksuun vai paremminkin hiekkadyyneillä juoksuun, Haajanen kommentoi kisan jälkeen.

Miestin kilpailu oli tiukka loppuun saakka Liukkosen kiriessä Jörgen Wickholmiin eroa vain 2 sekuntia! Tarjolla oli myös lyhyempi 5km:n matka sekä alle 16-vuotialle omat sarjat. Nuorissa Sini-Minea Saarikoski ja Samuli Saarikoski vei voitot.

Tulokset

Winter Trail Run Cup jatkuu la 3.3.2018 Keravan Keinukalliolla.

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X