Työmatkajuoksemisen lyhyt ABC

Multa on monesti kyselty vinkkejä työmatkojen juoksemiseen niin ajattelin koota omat vinkkini kasaan.

1. Katso lenkkikuteet edellisenä iltana ja laita ne niin, että löydät ne vaikka silmät kiinni. Jos jemmaat ne johonkin niin aamulla voit vahingossa aloittaa uudestaan vaatteiden valkkaamisen.

2. Aamupala & eväät! Sama homma eli illalla päätät huomisen aamupalan mitä syöt ennen lähtöä. Jos pystyt niin jätä keittiöntasolle tai ruokapöydälle. Jos tarvitsee laittaa jääkaappiin niin mahdollisimman helposti saataville. Aamulla on kuitenkin tarkoitus toimia mahdollsimman tehokkaasti eli siksi kaikki pitää olla helposti saatavilla. Itse syön pari banaania ja juon muutaman desin vettä. Töissä syön asap kaurapuuron maapähkänävoilla. Ruoka kannattaa pakata minigrip pussiin ja laittaa toisen pussin sisään. Itse käytän juoksuliiviä työmatkoilla ja tuo pussi mukautuu selän mukaan toisin kuin muovikippo. Säästää myös tilaa muille kamoille.Jep! 😀 Toimiva ratkaisu vaikkei nyt ole ihan nätimmästä päästä!

3. Roudaan yhtenä päivänä vaihtokuteet töihin jolloin juoksen juoksurepun kanssa. Ns huoltopäivä. Näin ei tartte joka päivä kuljettaa vaihtovaatteita.

Liiveinä käytän Ultimate Directionin AK 3.0 tai SJ 3.0. Huoltopäivänä käytössä on Ultimate Direction Fastpack 30.

Varaa riittävästi aikaa ettei tarvitse juosta täysiä! 1 & 2 vinkeillä säästää helposti 15-30min eli voit nukkua vähäsen pitempään.Win win tilanne vai mitä? Itse pyrin siihen,että herättyäni olen noin 15min sisään jo lenkillä. Kaksi aamupalaa toimii minun mielestä paremmin kuin yksi iso ennen lenkkiä. Ainakin minun arjessa kun herään 04:40 aikoihin. Ei tarvitse ajatella onko liian ähky olo ja voiko jo lähteä. Banaanista saa hyvin energiaa ja tosi kevyttä tavaraa ruuansulatukselle.

Tuosta noin muutama pikku vinkki! Laitelkaa kysymyksiä tulemaan ja vinkkailkaa omia ideoita kommentteihin!

Keep On Running

-H

Aiheeseen liittyvät julkaisut

1 Kommentti(a)

  1. Jere Pajunen

    Suosittelen ilmatiivin varustepussin hankkimista. Vaihtovaatteet pussiin pakkaamalla säästyy hikisiltä työvaatteilta, vaikka joutuisikin niitä juoksemalla töihon kuljettamaan.

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X