Turku Trail Cup alkoi Paimiossa

Kauden 2018 Turku Trail Cupin avaustapahtumassa Paimio Trailissa 19.4. keli helli juoksijoita ja paikalla oli ennätysosanotto reilu 140 juoksijaa. Kisareitit mukailivat kolmen vuoden takaisen Louna-Jukolan synnyttämiä uria, joten osallistujat pääsivät sekä hienoille avokallioille että nopeille kangaspoluille. Järjestelyt sujuivat onnistuneesti ja voittajiksi selvisivät 16,2km reitillä miehistä Harri Laaksonen ja naisista Mirkka Kivimäki. Lyhyemmällä 8,2km matkalla Janne Ahola puristi miesten kisan niukkaan voittoon, Jannina Gustafssonin ollessa naisissa selvä ykkönen. Tästä on kaikkien hyvä jatkaa kohti Cupin kevään toista tapahtumaa Länsikeskus Trailia 12. toukokuuta.

 

Turku Trail Cup järjestetään nyt tänä vuonna toista kertaa kuuden tapahtuman voimin. Viime vuonna viiden tapahtuman sarja keräsi enimmillään 95 juoksijaa kauden päätöstapahtumaan, joten selkeää kasvua on havaittavissa.

Kaikissa Turku Trail Cup osakilpailuissa on arvontapalkintoja ja lisäksi Hoka One Onella on oma esitelypisteensä, jossa kenkiä pääsee testaamaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X