Kevään eka pitkä polkujuoksu: Sipoonkorpi Trail

Sipoonkorpi Trailillä päästettiin vihdoin kevään innostamat polkujuoksijat tutulle vielä varjoisimmilta kohdin lumiselle reitille. Maaliin tultiin iltapäivällä ja reitin elämykset kerrattiin saunassa ja Cafe Kuusijärven lounaspöydässä. Kevään ensimmäisessä varsinaisessa pitkässä polkujuoksukisassa Sipoonkorpi 30km:llä selvien voittajien nimet olivat Riikka Jauhiainen ja Juha Virtanen. Puolimaratonin mittaisella, eli 21km:llä yhtä ylivoimaisia olivat Oona Hilkamo ja Tomi Mikkola. 10km:n matkalla oli kärjessä tiukempaa – voittajiksi selvisivät Helmi Köykkä ja Lauri Harjukoski.

 

Tulokset

Kiitokset osallistujille, yhteistyökumppaneille ja vapaaehtoisille! Syksyllä jälleen totutusti Syys Sipoonkorpi Trail 10/21/30km!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X