Hölkkä-liivi

Hölkkä-liivi selässä

Sain testattavaksi hölkkä-liivin, jonka tarkoituksena on parantaa ryhtiä ja laskea hartioita. Liiviä voi käyttää niin arkikäytössä, kuin liikkuessakin. Näen työni puolesta paljon asiakkaita jotka juoksevat hartiat niin sanotusti korvissa. Päätetyöskentely, stressi, kireät lihakset, syitä on varmasti monia ja pahasta tavasta on vaikea oppia eroon. Itselläni ollut tyypillinen suunnistaja ongelma, juostaan hartiat korvissa, tennispallot kainalossa ja kädet alhaalla kun kartta painaa niin paljon. Aktiivisesti hartioita laskemalla ja ajattelemalla olen saanut ne edes johonkin kuriin ja keskivartalo harjoittelulla liiallisen kierron pois. Tämä kuitenkin vienyt noin kymmenen vuotta :O

 

Päivän auinkoinen lenkki

Testasin tänään hölkkä liiviä, jonka tarkoitus on parantaa ryhtiä ja kääntää hartioita oikeaan asentoon. Jätin tällä kertaa käsiosat kokeilematta. Liivi oli helppo pukea ja säätää oikean kokoseksi (itse testasin S kokoa) ja paikoillaan se tuntui istuvan hyvin. Juostessa liivi hieman hiersi vasemman kainalon kohdalta, mutta syys saattoi olla myös alla oleva paita. Itse kärsin hartiaseudun stressistä eli stressaan lihaksilla ja huomasin kyllä heti liivin kanssa juostessa, kuinka mukavasti se käänsi hartioita oikealle paikoilleen ja piti niitä alhaalla. Vielä juoksun jälkeenkin on avoimempi olo rintakehässä. Vähän liivi hiosti ja mietin jaksaako sitä aina lenkille pukea, kun itse tykkään lähteä juoksemaan mahdollisimman vähällä varustuksella. Mutta ehdottomasti, niska-hartia jumeista kärsivälle, kokeilemisen arvoinen. Illalla pistän asiakkaat testailemaan liiviä ja myöhemmin miehen myös (jos se mahtuu sille:D). Kuulette kommentteja sitten! Aurinkoista torstaita!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X