Tuttu mies nopein Inov-8 Trail Cupissa Toiviossa

Kevään polkujuoksusarja Inov-8 Trail Cupin  toisen tapahtuman näyttämönä toimi Toivion koulu ja sitä ympäröivät jylhät pirkkalaismaastot. Mikon Leipä -stagellä nämä luonnonkauniit kiviset neulaspolut tulivat hetkellisesti suurehkon ja iloisen polkujuoksijajoukon pöllytettäväksi, heidän tehdessä matkaa hyvin merkatulla 7 kilometrin reitillä.

Aurinkoisessa ja lähes helteisessä kevätsäässä käydyn kilvan nopein oli suunnistusseura Ikaalisten Nousevaa-Voimaa edustava Mikko Knuuttila. Voittaja kertoi maalissa ratkaisseensa pelin jo heti lähtösuoralla ja ihmetteli, kun kilpaveljille ei kyyti kelvannut. Voitto irtosi lopulta Knuuttilalle yli puolentoista minuutin marginaalilla ennen Pekka Itävuota. Topi Anjalan voitettua viime tiistain kilpa miltei samalla erolla Itävuohon, odottaa polkujuoksuyleisö malttamatomana näiden gladiaattoreiden Knuuttila ja Anjala yhteenottoa.

Mikko Knuuttila karkasi pääryhmältä jo muutaman sadan metrin jälkeen. Kuva: Eero Kahila

Naisten sarjassa itselleen Mikon Leivän ykköspalkinnon kuittasi Hanna-Mari Siivonen KooVeestä.

Viikon päästä tiistaina Inov-8 Trail Cup jatkuu Hervannan Suolijärvellä, jossa jo edellisiltä tuotantokausilta tuttu reitti kulkee järven rantapoluilla. Kolmannessa osakisassa HieroJari -stagella on taas uusi mahdollisuus nauttia Tampereen alueen upeista poluista, arvontapalkinnoista ja iloisesta Trail Cup -hengestä.

Tulokset

Tapahtumasivut

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X