Tiukka voittokamppailu Inov-8 Trail Cupin kolmannessa osakilpailussa Hervannassa

Tiistaina juostulla HieroJari -stagella polkujuoksijat saivat jälleen nauttia upeasta aurinkoisesta säästä ja upeasta Hervannan Suolijärven rantapolusta. Kuiva kevätsää oli tehnyt reitistä nopean, mutta tästä huolimatta uusia reittiennätyksiä ei tapahtumassa päästy juhlimaan.

Tämän viikon kilpailussa nähtiin kärkipäässä aiempia viikkoja tiukempi kamppailu, kun yhteen ottivat kahden ensimmäisen kisan nopeimmat Mikko Knuuttila ja Topi Anjala. Kaksikko kulki yhtä matkaa aina viimeiseen nousuun asti, jossa Knuuttila sai tehtyä tarvittavan eron kilpakumppaniinsa kukistaen Anjalan lopulta 17 sekunnin turvin. Tämän kovatasoisen kaksikon kohtaamisia odotetaan vielä kahdessa seuraavassa osakilpailussa, kun taistellaan myös kokonaiskilvan voitosta.

Mikko Knuuttilan ja Topi Anjalan tiukkaa vääntöä

Nopein nainen päivän kuuden kilometrin reitillä oli toisen peräkkäisen voittonsa ottanut Hann-Mari Siivonen ennen seuratoveriaan Ulrika Uotilaa.

Ensiviikon tiistaina polkujuostaan Lamminpään majalla Noname -stagen merkeissä, jossa klassikkoreitti kulkee harjun nopeilla poluilla. Tuttu reitti antaa siis oivan mahdollisuuden verrata omaa aikaansa edellisiin kertoihin.

Tulokset

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X