Inov8 Trail Cup Lamminpäässä

Tampereen Inov-8 Trail Cupin viidennen vuosikerran neljäs tapahtuma polkujuostiin tällä kertaan Lamminpäässä Läntisellä Tampereella. Tapahtuman tarkoituksen mukaisesti maastoon merkattu 5,9 kilometrinen reitti esitteli tätä yhtä hienoa osaa tamperelaisesta polkuverkostosta. Hiekkaharjun polut tulivat pöllytetyksi myös nuorempien lajista innostuneiden toimesta, kun ennen varsinaista lähtöä kirmattiin lasten kilometrin mittainen kisa.

Miesten kisassa nähtiin toista viikkoa peräkkäin Topi Anjalan ja Mikko Knuuttilan välinen kohtaaminen ja tälläkin kertaa Nouskin Knuuttila oli nopeampi sekunnin erolla. Kisan ratkaisua ei saatu odottaa vanhan laskettelumäen nousuun, vaan Anjala joutui päästämään kilpakumppaninsa selän karkuun jo muutaman kilometrin ennen maalia. Kolmannelle sijalle itsensä kampesi nousukuntoinen Ari-Pekka Lassila.

Naisissa jo kolmannen peräkkäisen voittonsa tämän kevään Cupissa otti Hanna-Mari Siivonen. Naisissa kokonaiskilpailun palkintosijoituksista käydään vielä kovaa kamppailua Siivosen, Riina Kuuselon ja Milla Lohikaisen välillä.

 

Naisten sarjan voittaja Anne-Mari Siivonen ylittää maalilinjan Lamminpäässä. Kuva: Heikki Virekunnas

 

Viikon päästä Trail Cupin grande finale Niihaman aurinkoisella majalla. Paikalla myös osakisaisäntä Premiumsportin myymälä, jossa voit sovittaa vaikka Inov-8 polkujuoksukenkiä.

Tulokset

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X