Viikonloppuna liki 2100 polkujuoksijaa NUTS Karhunkierroksella

Suomen tähän mennessä suurin polkujuoksukilpailu NUTS Karhunkierros starttasi tänään perjantaina kello 12 ultramatkalla 160 kilometriä. Viikonlopun muut startit 80, 53 ja 31 kilometrin matkoille tapahtuvat järjestyksessä pisimmästä lyhyimpään Karhunkierroksen vaellusreitin varrelta. Maali sijaitsee kaikilla matkoilla Rukalla, joten viikonloppuna Suomen juoksun napa sijaitsee ehdottomasti Kuusamossa.

Matkalla jossain Oulangan kansallispuiston syöverissä. Kuva: Aapo Laiho

 

Oulangan kansallispuisto jättää kaikkiin vierailijoihin lähtemättömän jäljen joista tänä vuonna saa nauttia jopa 24 eri kansalaisuuden omaavaa juoksijaa! Reitti on toukokuun lämpöaallon jäljiltä mainiossa, kuivassa kunnossa, joten reittiennätyksiakin saatetaan viikonlopun aikana nähdä. Hienojen maisemien lisäksi tullaan näkemään kovia kamppailuja sekä palkintosijoista että itsensä kanssa elämyksiä hakevien joukossa. Mukana on luonnollisesti monia ensimmäiseen polkukilpailuun osallistujia sekä ensimmäisille ultramatkoilleen starttaavia.

NUTS Karhunkierroksen kilpailutapahtumiin pääsee käsiksi NUTS Trail Running FB sivuilla ja kilpailijoiden GPS-seurannasta.

Nautinnollista taivallusta kaikille osallistujille! Trailrunning Finland summaa viikonlopun jälkeen juhlatunnelmia Kuusamosta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X