Inov-8 Trail Cup huipentui Tampereen Niihaman poluille

Pitkässä jonossa Niihaman metsissä polkua pitkin kulkivat Juho Vuorenmaa (109), Niina Kosunen (231) ja Janne Venho (267). Kuva: Heikki Virekunnas

Kevään viides ja viimeinen tapahtuma Premiumsport -stage käytiin jälleen aurinkoisessa säässä Niihaman majalta. Tasainen, mutta todella paljon ketterää juoksukykyä vaativa 7 kilometrin reitti, venytti polkujuoksijajoukon pitkäksi nauhaksi. Maaliin saapui muutamista pienistä kaatumisista ja viikonloppuisen karhunkierroksen väsymyksestä huolimatta hymyileviä ja tapahtumaa kehuvia juoksijoita.

Kilpasarjoissa nopeinta tahtia pitivät tutut hahmot, kun KooVeen Hanna-Mari Siivonen ja Topi Anjala kellottivat päivän parhaat ajat ja samalla nappasivat itselleen kokonaiskilpailujen voitot. Miehissä palkintopallilla nähtiin myös uutta väriä, kun toisen sijan valloitti Eetu Savolainen ja kolmannen koko kevään Cupissa suorituksiaan parantanut Ari-Pekka Lassila.

Tiistaihin siis päättyi vuoden 2018 Inov-8 Trail Cup. Järjestelytoimikunta kiittää kaikkia mukana olleita ja toivottaa mukavaa polkujuoksukesää. Ensi keväänä juostaan Cupin kuudes tuotantokausi uusine kujeineen ja tottakai vanhoine klassikkoineen.

Tulokset

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X