Np. 4Trails

Ohoi! Pitkästä aikaa kirjoitan tännekin jotain. On ollut hieman kiireitä Karhunkierroksen jälkeen. Eniten aikaa on viennyt valmistautuminen YPH-kisaa varten. Tulihan sitä myös järkättyä kaveriporukalla Aulanko Tower Trail kilpailu mutta se on ollut pidempi projekti.

Poluilla on siis vietetty aikaa jonkin verran ja välillä iskee tylsyys. Yleensä juoksen ilman musiikkia mutta viime aikoina olen kuunnellut melkein joka kerta. Bookbeatistäkin olen kerennyt kuuntelemaan parit kirjat. No, kasasin teille soittolistan Spotifyyn mitä minä kuuntelen kun olen poluilla. Voi hieman yllättää tai sitten ei 😀 Päivittelen sitä koko ajan eli laittakaa seuraukseen jos tykkäätte!

Hyvää viikonloppua kaikille ja muistakaa liikkua! Itsellä on viikonloppuna 1-1,5h lenkki edessä ja sitten himmaillaan kohti Yllästä!

 

 

 

-H

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X