Viikko 29: Aamulenkki

Loma-aikoina päivärytmit saattavat muuttua. Osa perheestä haluaa nukkua pitkään ja juhlissa saattaa vierähtää pikkutunneille. Valo ei ole rajoittava tekijä kesällä vaan voit juosta ilman lisävaloa liki ympäri vuorokauden. Moni on varmasti jättänyt lenkit helteillä iltamyöhäisiksi.

Haastamme nyt teidät kokeilemaan aamulenkkiä! Aseta lenkkivarusteet illalla valmiiksi ulko-oven läheisyyteen ja lähde liikkeelle heti herättyäsi. Kotipoluilta löytyy luonnosta eri tunnelma kuin päiväsaikaan ja lomakohteissa saa usein ennen aamupalaa hiekkarannan täysin omakseen. Tottumattoman ei kannata tyhjin vatsoin lähteä pitkikselle, eli pidä lenkin pituus maltillisena. Jos askel aamun viileässä on kepeä voit vetää muutaman noin 10 sekunnin kiihdytyksen lenkin päätteeksi. Ai että, kuinka energinen olo onkaan päivän muihin askareisiin aamulenkin jälkeen!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X