Icebug Zeal RB9X ja Icebug Gaiter

Icebug Zeal RB9X

Icebugin Zeal RB9X sopivat erittäin hyvin vaativiin olosuhteisiin. Säässä kuin säässä voit luottaa siihen että pito on hyvä ja jopa ylämäessä pääset helposti etenemään ilman ongelmia. Maastojuoksukengästä löytyy täysin uusi HGMS2-välipohja, joka antaa askeleeseen yhtä aikaa pehmeyttä ja vakautta. Kenkää istuu tukevasti ja seuraa jalan liikkeitä sujuvasti. Icebug Zeal on kapealestinen juoksukenkä ja voi tuntua aika ahtaalta jos vetää pitempiä lenkkejä joissa jalat turpoavat. Silloin kenkä saattaa alkaa puristaa leveän jalan omaavien jalkoja.

Lyhyemmillä matkoilla kun vauhtia tarvitaan ja polut ovat tekniset Icebugin Zeal on loistava valinta. Kenkä tuntuu turvalliselta ja voit luottaa sekä pitoon että tukeen. Ja lisäksi siisti ja vilkkaan näköinen.

 

 

Tekniset tiedot

Tiivis päällinen hylkii likaa ja kosteutta. Climashield-kalvo suojaa märältä ja pitää jalat kuivana.

Ulkopohjan (Premium Wet Traction Contagrip®) korkea kuviointi ja oikein sijoitetut 15 hiiliteräsnastaa takaavat uskomattoman pidon. Kengässä on vahva varvassuoja, pikanauhat ja nauhatasku. Unisex-malli.

 

Icebugin Gaiters 

Icebugin Gaiter on hyvä syksy- ja talvikomplementti jouksuvarusteihin. Märässä ja kosteassa olosuhteissa säärystimet pitävät jalat sekä kuivana että suojaa myös kenkien pinta naarmuista. Lumiolosuhteissa Icebugin Gaiter toimivat äärettömän hyvin suojana. Märkä lumi ei päässe valumaan kenkiin ja ne auttavat myös pitää jalat lämpimänä. Kun polku on kasvanut umpeen esimerkiksi tunturissa Gaiterit suojaavat kanervan ja pikkupuskien aiheuttamilta naarmuilta. Eksoottisissa juoksukohteissa näistä voi olla hyötyä estämässä hiekan ja pikkukivien joutumista kenkiin.

Perusajatus säärystimellä on suojata kengän ja housunlahkeen välista aluetta, estämällä lumen pääsyn kengän sisään ja nilkkaan. Icebugin Gaitereilla on selkeä ja ymmärrettävä rooli talvijuoksijan suojana.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X