Parmaharju Trail päätti Turku Trail Cupin kauden 2018

Henri Ansio kaunisteli 20km:llä viimevuotista aikaansa 10 sekunnilla.

Kuusi polkujuoksutapahtumaa käsittänyt Turku Trail Cup päättyi Liedon Parmaharjulla juostuihin 10 ja 20km:n naisten sekä miesten matkoihin. Naisten 10km:llä Forssan Salaman Astrid Snäll piti hyvää kyytiä voittaen ylivoimaisesti ajalla 46.01. Miesten nopein vastaavalla matkalla oli Petteri Urmas. 20km:llä Suomen polkujuoksuässä Henri Ansio leikitteli voittoon ajalla 1.24.03 parantaen viime vuoden aikaansa kymmenellä sekunnilla. Naisten 20km:n voitosta käytiin tiukka kamppailu Emmi Jokioisen ja Satu Pippolan välillä, Jokioisen loppuveto oli Pippolaa parempi ja maalissa eroa oli kuusi sekuntia Jokioisen hyväksi.

Turku Trail Cupin kolme eniten pisteitä kerännyttä miestä sekä naista palkittiin pääyhteistyökumppanin Hoka Onen Onen kengillä. Naisissa Cupin kärkikolmikko järjestyksessä oli Anne Halkivaha, Emmi Jokioinen ja Piia Randell. Miesten kärkikolmikoksi muodostui Mika Luoto, Harri Laaksonen ja Tom Perttala.

Turku Trail Cupin kauden 2018 tapahtumissa kävi kaiken kaikkiaan yhteensä 414 eri juoksijaa, joka oli tuplamäärä edelliseen vuoteen verrattuna. Toista kertaa järjestetty Turku Trail Cup keräsi positiivista palautetta ja järjestäjät vakuuttavatkin jatkoa seuraavalle vuodelle.

Parmaharju Trail Tulokset

Turku Trail Cup kokonaistulokset miehet

Turku Trail Cup kokonaistulokset naiset

Parmaharjun portaat ovat reitin herkkupala.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X