Testijuoksijoita haetaan Sauconyn polkujuoksukenkien testaajiksi!

Saucony on yksi niistä kenkävalmistajista, joiden mallit kahmivat palkintoja kun eri tahot maailmalla testaavat juoksukenkiä. Nyt myös sinulla on mahdollisuus kokeilla Sauconyn polkujuoksukenkiä – Trailrunning Finland etsii kolmea testijuoksijaa! Yksi aloittelija, yksi harrastaja ja yksi aktiivisesti kilpaileva polkujuoksija saa kukin mahdollisuuden testata kolmea eri Sauconyn suosittua polkujuoksumallia.

Saucony on kotoisin Yhdysvaltojen länsirannikolta ja omaa pitkät perinteet laadukkaiden juoksukenkien valmistuksessa aina 1800-luvun lopulta. Amerikassa ja Ruotsissa Saucony löytyy top3 eniten käytettyjen maratontossujen joukosta ja laadukkaalle tuotteella löytyy varmasti Suomestakin jalansijaa.

Testaajana pääset kokeilemaan Peregrine, Xodus ISO ja Koa ST -malleja. Malleissa on kolme erilaista suuntausta, mutta yhteisinä nimittäjinä on mukavuus ja keveys. Kaikissa malleissa on EVERUN iskunvaimennus, joka takaa että polkukilometrisi ovat nautinnolliset.

Peregrine 8

Suosittu Peregrine 8 miesten värityksellä

Peregrine 8 on monipuolinen, hyvin rullaava maastojuoksukenkä. Kengässä on 4 mm:n droppi kantapäästä päkiälle ja erinomaista pitoa eri alustoilla antava PWTRAC-pohja, jossa on 6 mm:n kuminappulat. Kokopitkien EVERUN TOPSOLE ja PWRFOAM MIDSOLE -rakenteiden sekä hyvän joustavuuden ansiosta Peregrine sopii myös soralla ja asfaltilla juoksemiseen. RUNDRY-päällinen siirtää kosteutta pois nopeimmalla mahdollisella tavalla.

 • iskunvaimennus: EVERUN TOPSOLE ja PWRFOAM MIDSOLE
 • päällinen: RUNDRY
 • ulkopohja: PWRTRAC, 6 mm
 • paino: miesten malli 283 g / naisten malli 255 g
 • droppi: 4 mm (24,5/20,5)

 

Xodus ISO 3

 

Naisten ja miesten mallit eroavat väritykseltään.

Xodus ISO 3 on palkittu polkujuoksukenkä, joka toimii kaikkein haastavimmilla alustoilla. PWRTRAC-pohja, jossa on 6 mm nappulat antaa parhaan mahdollisen pidon ja ainoastaan 4 mm dropilla Xodus ISO 3

 

antaa sinulle täyden hallinnan epätasaisilla poluilla. Yläosassa on erilliset vahvikkeet ja yhdessä polkujuoksuun suunnitellun ISOFIT-iltin kanssa kenkä istuu juuri sinun jalkaan antaessaan samalla tukea kilometristä seuraavaan. Koko pohjan EVERUN TOPSOLE ja EVERUN MIDSOLE tuottaa markkinoiden parhaiten iskunvaimennetun polkujuoksukengän, jossa on maksimaalinen kimmoisuus.

 • iskunvaimennus: EVERUN TOPSOLE och EVERUN MIDSOLE
 • päällinen: ISOFIT
 • ulkopohja: PWRTRAC, 6 mm
 • paino: Miesten malli 366g / naisten malli 326g
 • droppi: 4 mm (26,5/22,5)

 

KOA ST

KOA ST:n ominaisuudet, kuten 4 mm:n droppi kantapäältä päkiälle ja 8,5 mm:n kuminastat, tekevät siitä optimaalisen kengän märille ja savisille tai muille pehmeille alustoille. Synteettisestä materiaalista valmistetun joustavan päällisen sekä TOGGLE LACING -pikanyörityksen ansiosta kenkä on vakaa ja istuu hyvin jalkaan. Lisäksi se myös hylkii likaa ja kosteutta. Pyöristetyn kärjen ansiosta varpailla on enemmän tilaa ja työnnöstä tulee stabiilimpi. Kokopitkä EVERUN TOPSOLE -rakenne tarjoaa joustavaa ja energisoivaa iskunvaimennusta ensimmäisestä viimeiseen askeleeseen asti.

Turkoosia on myös naisten KOA ST -mallissa

 

 

 • iskunvaimennus: EVERUN TOPSOLE
 • päällinen: TOGGLE LACING SYSTEM
 • ulkopohja: XT900, 8,5 mm
 • paino: miesten malli 292 g / naisten malli 255 g
 • droppi: 4 mm (27,5/23,5)

 

Mikäli juokset vähintään 3 kertaa viikossa, olet meille juuri sopiva testihenkilö. Vaatimuksemme on, että pysyt liikkeellä ja annat meille palautetta kolmesta mallista. Saat tietenkin pitää kengät testin päätyttyä. Sinun ja muiden testijuoksijoiden kommentit julkaistaan TrailrunningFinland.com varustenurkassa.

 

Mikset käyttäisi tätä tilaisuutta tulla testijuoksijaksi!

Halukkuuden testijuoksijaksi pystyi ilmoittamaan täyttämällä lomake viimeistään 21.10.! Julkistamme 23.10. mennessä kolmen testiin valikoituneiden nimet.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

8 Kommentti(a)

 1. Antti Räisänen

  Juoksen poluilla 3-6 kertaa viikossa. Tänä vuonna menee yli 1000 kilsaa rikki. Harrastanut alle kaksi vuotta lajia ja innostuin painon pudotuksen yhteydessä lajista ja jäin koukkuun💪
  Nyt 70 kiloa pudottaneena tuntisin ansaitsevani uudet juoksukengät😁

 2. Kai Relander

  Olen harrastanut juoksua n. Puolitoista vuotta. Kipinän polkujuoksuun sain viime talvena kokeiltuani ensin villasukkajuoksua metsäpoluilla ja järven jäällä. Takana on yksi polkujuoksukisa Jaama run 12km ja 2 ’normaalia’ puoli maratoonia. Treenaan nytten ensi kevään täys maraa ja sen jäljeen tavoitteena on Vaarojen maraton. Polkuja juoksen nykyää lähäs joka sunnuntai pitkiskenkkinä. Matkat siinä 20-30km. Tällä hetkellä polkukenkänä on Salomonin speedcross4 ja pidän sitä tätä nykyä ehkä liian rouheana varsinkin helpoille poluille. Kokeilisin mielelläni Sauconyn malleja ja olen valmis kertomaan kokemuksistani instagrammissa, facessa ja blogissani missä kirjoitan tällä hetkellä matkastani ensimmäiselle maratoonille.

 3. Martti

  Moi,
  Kiva kun kerrotte polkujuoksutaipaleestanne täällä keskusteluosiossa, mutta muistakaa myös täyttää lomake, johon on linkki artikkelin viimeisessä kappaleessa. Tsemppiä jatkoon!

  1. Kai Relander

   No jopas oli sitten sekavasti tehty tämä homma. En mie kyllä mitään erillistä linkkiä hokannu.

 4. Marko Niemelä

  2vuotta polkujuoksua takana. Samoilla speedcrosseilla vedetty. Lenkkejä viikossa 3-4 ja olis kova juttu saada testata hyviä kenkiä!!!

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X