Saucony-polkujuoksukenkien testaajat nimetty

Haimme Trailrunning Finlandin kautta. Hakijoita oli runsaasti – yli 300 kaiken tasoista juoksijaa. Nyt kolme testaajaa on nimitetty.

Aloittelevaa polkujuoksijaa, harrastajaa ja aktiivisesti kilpailevaa polkujuoksijaa haettiin testaamaan ketterää Peregrine 8, mukavaa Xodus ISO 3 ja mudassakin hyvin toimivaa Koa ST -mallia. Näillä kolmella mallilla on eri vahvuudet mutta monia yhteisiä nimittäjiä hyvää istuvuutta ja loistavaa maastotuntumaa myöden. Kussakin mallissa on EVERUN iskunvaimennus, mutta ne reagoivat silti hyvin alustaan.

 

Saucony-kenkien testaajiksi valikoitui:

Aloitteleva polkujuoksija Marianne Sundström Instagram:@mariannesundstrom

Polkujuoksun harrastaja Joonas Salminen Instagram:@jjmsalminen

Aktiivisesti poluilla kilpaileva Satu Uusivirta Instagram:@uusivirtas

Kiitos kaikille testijuoksijoiksi hakeneille! Pysykää kuulolla Saucony kenkien arvioiden ja seuraavia testikampanjoita ajatellen. Sauconyn löydätte sosiaalisessa mediassa häshtägeillä #WeWhoRun #Saucony .

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X