Pettymys


Toinen ”kisakausi” takana ja fiilikset on sekavat. Kausi alkoi dnf ja loppui myös dnf? Ei voi olla kuin pettynyt. Välissä oli onneksi kuitenkin onnistuminen Nuts YPH perusmatkalla.

Viimeisin kisani oli Wihan Kilotmetrien 100km matka. Valmistautuminen meni tosi hyvin ja sain sitä ennen hyvin kilsoja alle. Olin niin varma, että tämä on se kisa missä kaikki loksahtaa paikoilleen. Viikkoa ennen kisaa alkoi kuitenkin flunssa ja kisaviikolla elämässäni tapahtui todella surullinen asia. Henkisesti olin todella loppu mutta päätin, että juoksen tämän kisan! No, 45km kohdilla alkoi kovat rintakivut. Menin vielä pari kierrosta vähän hitaammin mutta ei se auttanut. En voinut muuta kuin keskeyttää. Sykkeetkin oli alusta asti hieman korkealla. Luulin, että flunssa oli takana mutta jälkitaudit jylläsi vielä ja välillä henkinen väsymys voi muuttua myös fyysisiksi oireiksi.

Nyt mietin lähdenkö kisaamaan vielä jonnekin. Tekisi mieli lopettaa kausi onnistumiseen eikä nolla tulokseen. Joensuun Night Run 6h sarja pyörii jatkuvasti mielessä ja sen mukaan treenailenkin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X