Pikku päivitys

Kisakausi takana, ylimenokausikin on jo lusittu ja nyt voi alkaa taas treenailemaan. Ensi vuoden pläänit on aika selvät! UTTF, totta kai mutta sehän alkaa vasta toukokuun lopulla ja nyt eletään vasta joulukuun alkua. Mitä tässä välissä tapahtuu?

Nyt seuraavaksi pyrin tekemään hyvän 4 viikon treenijakson, jonka jälkeen menen R5 Athletics & Health tasotesteihin. Katsotaan onko rajat muuttuneet sitten tämän vuoden elokuun testeistä. Sen jälkeen alkaa treenaaminen 160km Karhunkierrokselle. Ennen tuota kisaa olin ajattelut käydä juoksemassa Kaarina rataultran 6h sarjan. Olisi sopivasti kuukautta ennen KK!

Punttimakeilu eli salilla käynti pysyy ohjelmassa läpi talven. 1-2 kertaa viikossa olisi tavoite mutta jos aikataulut ei vaan anna periksi niin en ajatellut ottaa stressiä asiasta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X