Paluu treenirytmiin


Huh huh! Olipahan rankka viikko! Parin viikon
makoilun jälkeen oli aika hankalaa herätä aamulla ajoissa ja lähteä juosten töihin. Kyllä sitä nopeasti laiskistuu kun harkitsin jopa maanantaiaamuna fillarilla kulkemista. Lähdin silti juosten liikkeelle. Illasta päädyin vielä salille kyykkäilemään. Tiistaiaamu oli vielä vaikeampi. Olin ihan puhki ja päätinkin mennä fillarilla töihin. Iltapäivällä olo olikin ihan erilainen ja juoksu maistui. Liikkeellelähtö on aina vaikeata. Oli kyseessä sitten ensimmäinen lenkki ikinä tai tauon jälkeen paluu niin rytmiin pääseminen ottaa hetkensä.

Loppuviikosta kävin kuvailemassa materiaalia yhteen projektiin mikä paljastuu myöhemmin. Perjantaina käytiin Jaakko Eskelisen kanssa puhumassa R5 Athleticsin podcastille ultrajuoksusta ja vegaaniruokavaliosta. Hieman jännitti ennen äänitystä mutta sitten kun alkoi homma niin sehän meni ihan leppoisasti eteenpäin. Hieman kyllä jännitän, että mitä kaikkea tulikaa seliteltyä. Käytiin sen jälkeen Paloheinässä lenkillä ja yllätyksenä ei paljoa näkynyt muita juoksijoita paitsi yks kaks Juuso Simpanen ja Tony Karppinen ilmestyi kuin tyhjästä. Extempore Vegaanijuoksijoiden kimppis oli aivan mahtava! Kiitti seurasta!

Sunnuntaina kävinkin ekalla semipitkiksellä ja sen huomasi illasta. Pizzan jälkeen kun menin sohvalle hetkeksi istumaan niin ei mennyt kuin alle 5 min ja olin jo unessa,hah! Taisi olla hieman rankka viikko. Pitkiä päiviä takana ja aika lyhyillä yöunilla mentiin. 64km juoksua ja 42km pyöräilyä ei kuulosta pahalta mutta ainakin tuntui siltä. Tällä viikolla onkin sitten vähän enempi juoksua!

Nyt on aika paljon tapahtunut somessa! Olen postaillut tubeen muutamia vanhoja ja uusia videoita, IG puolelle ilmestyi juuri Skibidi Challengea ja FB-sivujakin olen päivitellyt.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X