Lumonite Compass R

Kiinnitysremmi, lamppu ja laturi

Testaaja: kilpapolkujuoksija

Tuotteella juostut kilometrit: 190 km

Valolähde: 1200 lumenia

Akunkesto: 3/8/25 tuntia

Istuvuus: 

Ulkonäkö: 

Käyttötarkoitus: Syys- ja talvikauden lenkit, kisalamppuna öisillä ultrilla

Hinta: 146 €

 

TrailrunningFinlandin Arvio

Näppärän valon avulla poluille uskaltautuu myös pimeään vuodenaikaan. Lumonite Compass kiinnittyy juoksijan päähän yhden paksun elastisen remmin avulla. Säätövaraa on riittävästi myös pipon päälle laitettavaksi. Halutessaan parantaa istuvuutta voi ottaa käyttöön myös pään yli kulkeutuvan remmin, mutta emme kokeneet sitä tarpeelliseksi. Lamppu on niin kevyt ja pienikokoinen että se kulkeutuu vaivatta juoksutakin taskussa silloin kun sille ei ole tarvetta.

 

Keskiteholla polku valaistuu pitkälle

Ollakseen niin pienikokoinen Lumonite Compassin valoteho yllättää positiivisesti. Valon kirkkautta voi virtanapista säätää kolmelle eri teholle. Syksyn pimeimpinä ja märimpinä hetkinäkin poluilla näkee kaikki yksityiskohdat keskitasolla kymmenien metrin päässä. Lataus tapahtuu USB-kaapelin kautta, joka kiinnittyy lampun päähän magneetin avulla. Lataus kestää muutaman tunnin, ja kaapelissa oleva valo muuttuu punaisesta vihreäksi kun akku on täynnä. Akku kestää yhdellä latauksella keskitasolla 8 tuntia ja tarvittaessa akun voi vaihtaa toiseen.

 

Lampun pitkulainen muoto otsassa saattaa tuntua epämiellyttävältä, mutta lisää monikäyttöisyyttä toimimalla myös perinteisen taskulampun tapaan. Lumonite Compass irtoaa myös pyöränvaloksi paketissa mukana tulevan kiinnitysmekanismin ansiosta.

 

Lumonite Compass toimii ultramatkojen kisalamppuna, yösuunnistuksen varalamppuna ja pimeän vuodenajan liikkujan valolähteenä.

Tämä tehopakkaus mahtuu mukaan vaikka taskuun

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X