Lisää tunteja vuorokauteen?

Eilen illalla katsoin Stravasta paljonko kertyi kilometrejä viikon treeneillä, 93,4/100km. Tavoitteesta hiemaan jäätiin siis mutta nyt se ei haitannut ollenkaan. Maanantain ja perjantain välillä tuli tehtyä kuitenkin melkein 50h töitä. Yhden salitreenin jouduin skippaamaan koska olisi mennyt aivan liian myöhäiseksi.

Tiistaina kävin ottamassa lämmöt Leo’s Leikkimaassa ja sitten ilta yhdeksältä vetäisemään 45min vk-lenkin. Alussa mietin, että olikohan tässä mitään järkeä mutta juoksuhan kulki kevyesti. Lenkin jälkeen oli taas aivan mahtava fiilis! Harvoin on ollut huono fiilis juoksemisen jälkeen.

Keskiviikkona olisi ollut kyykkypäivä mutta kiirettä piti niin oli pakko skipata se. ”Never skip a leg day” 😀 Onneksi tässä ei olla mitään pronssiveistosta tekemässä. Perjantain vedot siirsin suosiolla lauantaille. 1-1-2-1-1km vedot 4:00min/km tahdilla, 2min palautukset 6:40min/km tahdilla. Juoksumatto heilui ihan älyttömästi kesken treenin mutta en jaksanut lennosta vaihtaa toiseen. Täytyy laittaa palautetta salille noista, että joku on alkanut nyt niitä käyttämään. Kun olin ensimmäistä kertaa salin matoilla niin nehän oli pölyn ja hämähäkkienseittien peitossa. Ei ole kuulemma cardio muodissa.

Eilen menin lumiseen metsään rymyämään ja tekemään viikon pidemmän treenin. 1h45min ja 13,5km tuli mittariin mutta kivaa oli. Lumi oli peittänyt hyvin polut ja välillä sai hieman jännittää, että mitähän sieltä alta löytyy. Otin heti testiin lauantaina tulleet Hoka One Onen Speedgoat 3. Kenkään oli tehty pieniä parannuksia mutta huomasin ne jo heti ensimmäisten kilsojen jälkeen.

Saatan ehkä tänään käydä lyhyellä saunalenkillä mutta huomenna paluu treenaamiseen. Nyt otetaan rennosti ja nautitaan joulusta! Hyvää joulua kaikille!

Kiitos vielä Hoka One One Suomi, LuntaGo Trading Finland ja Garmin Suomi joululahjoista!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X