Coffee Pixels

Testaaja: Polkujuoksun harrastaja

Tuotteen testausaika: Kolme viikkoa

Paino: 10g (energiaa 53,6 kcal)

Maku: 3/5

Pakkauksen ulkonäkö: 5/5

Käyttötarkoitus: Syötävä kahvi, lisäenergia

Hinta: 2,50€/kpl

TrailrunningFinlandin arvio:

Testattavana olivat Coffee Pixelsin Cascara, jonka 10g:n painoinen patukka sisältää 50mg kofeiinia ja Milk versio, jossa kofeiinia on 33mg. Coffee Pixels muistuttaa minikokoista suklaalevyä ja on rakenteeltaan suklaata vastaava.

Testaajan huomio kiinnittyi ensimmäisenä tyylikkääseen pakkaukseen, joka on myös käytettävyydeltään hyvä. Heti perään huomio kiinnittyi pakkauksen kokoon, joka on varsin reilusti isompi kuin itse tuote. Asia voi tietenkin olla tuotantotekninen, eikä tarkoituksena ole ollut luoda illuusiota todellisuutta suuremmasta tuotteesta. Veikkaamme kuitenkin tällä perusteella tuotteen kehittäjän olleen mies.

Cascara on voimakkaan makuinen, jopa kitkerä. Milk on hieman miedompi, mutta kumpikaan tuote ei ole makea. Testaaja ainakin taipui ottamaan kulauksen vettä Cascaran jälkeen, mutta tämä jos mikä on makuasia.

Valmistaja lupaa tuotteen kiinteässä muodossa olevan kofeiinin vaikutusajan olevan jopa 4 tuntia, eli huomattavasti pidemmän kuin juotavassa kahvissa.

Patukka, tai oikeammin levy on hyvin ohut, ja se vie siten erittäin vähän tilaa juoksuliivin, repun tai takin taskussa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kesähelteellä tuote käyttäytyy rakenteensa johdosta vastaavasti kuin suklaa.

Pakkausselosteen mukaan Cascara sisältää ainoastaan: luomu kaakaovoi, kahvipavut, kahvikirsikka, ruokosokeri ja Himalajan suola. Eli ei yhtään koodeilla nimettyjä lisäaineita. Tätä voidaan pitää hyvänä asiana.

Tuotteen saa suunnilleen huoltoaseman kahvikupin hinnalla. Kofeiinia käyttävät lenkkeilijät saavat kahvinsa muodossa, joka ei läiky eikä polta suuta. Harkinnanarvoinen vaihtoehto helposti kannettavana mukaan kisoihin tai lenkeille piristykseksi, tai ennen kisaa nautittavaksi kahvikupin sijaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X