Hoka One One F-Light

Juostessa tarvittavat energiat, kännykkä, kartta yms. etutaskuissa.

 

 

Arvio

Tunne siitä, että kykenee juoksemaan koko päivän aikana tarvittavat eväät mukanaan, on vapauttava. Hokan ONE One F-Light juoksureppuun mahtuu mukaan nestettä juomarakossa tai lötköpulloissa, vaihtopaita, sadetakki ja energiapatukoita. Kännykälle ja musiikkisoittimelle löytyy sopiva vetoketjullinen pikkutasku ja ensiaputarpeille tai patukalle avotasku. Näiden tavoitteleminen juostessa on vaivatonta. Etupuolen kahteen avotaskuun mahtuu vain pieni lötköpullo, mutta niistä voi juoda irrottamatta niitä, jos pulloissa on pitkät suuttimet. Juomarakolle on repussa oma tasku ja letkun voi johdattaa suoraan olkaimen sisältä eteen suun tuntumaan.

 

Taskuja riittää

Juomareppu on erittäin kevyt ja mahtuu ilman juomarakkoa erittäin pieneen tilaan, koska sadetta hylkivä pintamateriaali on ohut ja pehmusteet takaosassa pehmeät. Repussa ei ole tavanomaisia kiristysremmejä, mutta kaksi rintapuolen kiristysremmiä. Olkaimet kiinnittyvät alaosassa takaosaan tarrojen avulla, joita kiristämällä säätövaraa on lisää. Jos reppuja omistaa kaksi voi nämä tarrat irrottamalla nopeasti vaihtaa dropbagin selkään pitkän kisan huollossa.

Reppu toimii ultramatkoilla kisareppuna mutta ulkonäkönsä puolesta myös päivittäiseksi työmatkarepuksi, mikäli kokonaista vaihtovaatekertaa ei tarvitse kuljettaa mukanaan.

 

 

Testaaja: kilpapolkujuoksija

Tuotteella juostut kilometrit: 340 km

Repun saa nopeasti riisuttua tarrojen ansiosta.

Paino: 172 g (koko M)

Tilavuus: 7 litraa

Materiaali: Ripstop

Istuvuus:   

Ulkonäkö:   

Käyttötarkoitus: Päivittäiset lenkit, päiväretket juosten

Hinta: 120 €

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X