Äärimmäinen polkujuoksuhaaste viestijoukkueille

KOLME JUOKSIJAA TARVITAAN…

Joukkueet voivat osallistua joko nais-, mies- tai sekasarjaan. Tämä on ainoa edellytys osallistua amatööri-joukkueella ammattilaisjuoksijoiden kanssa samaan kilpailuun. Mukana ovat muun muassa kolminkertainen polkujuoksun maailmanmestari Luis Alberto Hernando, Western States 100 voittaja Timothy Allen Olson ja Skyrunning ässä Dmitry Mityaev.

Ei tule olemaan helppoa voittaa adidas INFINITE TRAILS Maailmanmestaruutta Itävallan Gasteinissa 27-30. kesäkuuta 2019. Harrastajille voittaminen on sivuseikka. Kaikki viestijoukkueet suoritettavat 127 kilometrin pituisen reitin, jolla on nousua 7 800 metriä. Kolmen osuuden aikana juostaan yksi puolimaraton, yksi maraton ja yksi ultramaraton. Luonnonkauniilla reitillä tullaan kokemaan tunteita huipuista laaksonpohjiin. Pääset kosketuksiin urheilun tähtiin ja nautit samasta huippuluokan palvelusta kuin olisit ammattilainen (urheilijabrunssi, hieronta- ja fysioterapiahoidot, kylpylä ja saunat maalialueella) – juuri se tekee tästä tapahtumasta niin ainutlaatuisen. Reiteillä, joista osa on historiallisia kulkuväyliä, noustaan 2000 metrin korkuisille vuorille Hohe Tauernin kansallispuistossa – Gamskarkogelin, Graukogelin, Stubnerkogelin ja Jedlkopfin laella kohdataan henkeäsalpaavia näkymiä.

Kesäkuun 27. päivä juostaan 15km:n (890m +) Prologi. Tämän aikojen perusteella saadaan viestikilpailun lähtöajat. Yksilöt voivat myös osallistua tähän prologiin. Jos et saa viestijoukkuetta kasaan, mutta haluat kokeilla adidas INFINITE TRAILSin, on Prologin juokseminen ihanteellinen tilaisuus. Sekä Prologin että viestikilpailun aloitus- ja maali ovat Bad Hofgasteinissa sijaitseva Alpen Arena, joka muunnetaan todelliseksi huipputekniikan areenaksi tälle tapahtumalle. Maalin saavuttaminen tulee olemaan ikimuistoinen kokemus.

Ensimmäinen osuus on 25 kilometriä sisältäen 1900 metriä nousua, tämä ns. ”puolimaraton reitti” starttaa aikavälillä 4:00 – 5:00. Korkein kohta on Gamskarkogel (2467m), joka on Euroopan korkein ruohoinen vuori. Tämän aamuvirkkujen reitin kohokohta on nähdä auringonnousu, kun juostaan harjannetta pitkin Schmalzscharten ja Tofererscharten välillä.

Nopeimpia juoksijoita odotetaan takaisin Bad Hofgasteiniin klo 6:45, jossa vaihto seuraaville viestinviejille tapahtuu. Toinen osuus on 60 kilometrin (3800m +) ”ultra” -reitti, jossa juoksijoiden täytyy kiivetä kaksi 2000 metrin huippua – Graukogel ja Stubnerkogel. Reitin korkein kohta on 2463 metrinen Zittrauer Tisch, kohokohta Graukogelin mahtava harja.

Toinen vaihto tapahtuu keskipäivällä. Kolmas osuus on lähes maratonin pituinen (40km, 2100m +). Korkein kohta on Jedlkopf (2176 m), ja Jedlkopfin harja Seebachkatzenkopfin ja Wetterkreuzin välissä on tämän viestinosuuden juokseville luonnonkaunis kohokohta.

Kello pysähtyy, kun joukkue ylittää maalilinjan edellyttäen, että kaikki kolme joukkueen juoksijaa taivaltavat viimeisen kilometrin yhdessä.

Ensimmäisen joukkueen oletetaan ylittävän maaliviiva noin klo 16, cut-off on klo 01:00 yöllä. Jokaista maalilinjan ylittänyttä joukkuetta tullaan juhlimaan voittajina.

 

 

Kiinnostuitko tästä haasteesta? Etsi kaksi joukkuetoveria ja ilmoittautukaa pian, sillä joukkueiden määrä on rajoitettu 333 joukkueeseen ja jos rekisteröidyt nopeasti, voit nauttia ennakko-alennuksesta:

Ensimmäiset 111 joukkuetta maksavat 88 € per henkilö (264 € per joukkue)

Toiset 111 joukkuetta maksavat 99 € per henkilö (297 € per joukkue)

Viimeiset 111 joukkuetta maksavat 111 € per henkilö (333 € per joukkue)

Kommenttikenttää voi käyttää joukkuetovereiden etsimiseen. TrailRunningFinland kokoaa yhden joukkueen kaikkien kesken, jotka julkaisevat Instagramissa kuvan jossa treenataan polkujuoksua ja tägäävät sen #TrailRunningFinland ja #infinitetrailswch. Tälle joukkueelle tarjotaan osallistumismaksu ja majoitus kohteessa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

2 Kommentti(a)

  1. kiljander_ultrarunner / Kimmo

    Innostuin tästä alustavasti, koska se voisi mennä passelisti yksiin kisaa seuraavan viikon ohjelmaani. Etsin siis alustavasti kahta kumppania viestiin. Joudun kuitenkin varaamaan pisimmän tai vähintään toiseksi pisimmän osuuden itselleni. Kaikki on kuitenkin keskusteltavissa 👍 Tuosta tulee hauskaa!

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X