Ensimmäinen treeniviikko takana!

 

Viikko 7 vai pitäisikö sanoa viikko 4? Leikkauksesta on kulunut nyt 4 viikkoa ja muutama päivä. Viime viikolla sain ehjän treeniviikon kasaan. Alkuviikosta hieman epäilin, että onnistuuko kunnon treenit mutta hyvinhän se käsi roikkui mukana. Yleensä 30-45 min kohdalla käsi väsyy ja joudun roikottamaan sitä sivulla enkä oikein pysty käyttää sitä hyödyksi. Nyt kuitenkin pisin lenkki oli 1,5 h ja koko ajan jaksoin pitää kättä juoksuasennossa. Aika mahtavaa!

Samalla tutulla 3 avaintreenin viikolla lähdin liikkeelle ja miksi muuttaa kun tuntuu toimivan vai pitäisikö sittenkin? 1 vk, 1 mäki, 1 pitkä pk-lenkki ja kaikki nuo tuli suoritettua matolla. Yhden lenkin kävin juoksemassa ulkona. Siellä on sellaiset pääkallokelit ja en halua riskeeta yhtään kuntoutumistani. Yksikin kaatuminen väärälle kyljelle tarkoittaa koko kauden peruuttamista mutta myös samalla arkielämän vaikeuksia. Vk-lenkki tuntui aluksi hyvältä mutta 15min rallattelun jälkeen käsi väsähti täysin. Oli kiva juosta toinen 15min käsi suorana ja odotella loppua. Onneksi käsi palautuu nopeasti suorituksista eikä ole kuin hetken poissa pelistä. Mäkitreenin tein hieman uudella tavalla. Aiemmin olen vain laittanut maton tiettyyn kulmaan ja hölkkäillyt tai tunkannut x määrän. Nyt teinkin niin, että sama vauhti kuin tasaisella piti pitää myös ylämäessä. 8 X 4 min settejä ja palautus oli 2 min. Kuudennen vedon jälkeen hapot alkoi nousemaan ja pääsin oikein treenaamisen makuun. Tuota fiilistä olen kaivannut jo hetken! Viikon pitkiksestä ei oikein voi muuta sanoa kuin tasaista menoa. Käsi kesti koko treeenin mikä on iso plussa mutta olipahan tylsää. En ole vielä alkanut kattomaan Netflixiä matolla mutta nyt oli lähellä.

Eilen kun kävin ulkona juoksemassa niin suuntasin minun tutulle työmatka reitille. Sieltä löytykin ainakin 5 km sulaa banaa ja taidan sinne myös suunnata tämän kirjoittelun jälkeen. VK ja Mäkitreenit käyn edelleen tekemässä juoksumatolla niin ei tarvitse suditella, miettiä reittejä ja arvuutella mikä mäki olisi sulana.

Loppujen lopuksi viikon saldona: 76,4 km, 6 h 45 min ja nousua huimat 607 m

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X