Talven teema hiihtoa ja kiirettä

 

Ladulle on päässyt hyvässä seurassa

Välillä paistanut aurinko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevät on ollut todella hektistä ja muutoksien täyteistä aikaa. Ohjauksien lisäksi olen tehnyt opettajan sijaisuuksia ja nyt minulla alkoi pidempi sijausuus liikunnan opettajana. Olen joutunut opettelemaan, että aina ei ehdi, eikä jaksa, eikä ole järkeä joka väliin tunkea lenkkiä jos ei siltä tunnu. Paljolti lenkkeilyni on pohjautunut pokemonin pelaamiseen (kannattaa kokeilla, hyvin kouluttava peli) ja hiihtelyyn.

Luulen, että PK treeniä on ihan hyvin tullut kesää ajatellen ja nyt onkin hyvä hetki alkaa treenaamaan mäkeä Yllästä ajatellen. Klaukkalasta muuten löytyy mahtavat pitkät portaat jotka kävin perjantaina hyppytynnilla testaamassa.

Kaksiin kisoihin olen jopa ilmoittautunut: Ylläkselle ja Sandis trailiin ja lisäksi Tahkolla on rastiviikko jonne olen myös menossa. Kahden viikon päästä olisi Keravalla Sherwood-trail, mutta saapa nähdä nähdäänkö minua viivalla, kun vielä on vähän turhan paljon jumppia ohjattavana.

Välillä juostu umpihangessa

Ja ihailtu auringonlaskua

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X