Inov-8 Trail Cupin kuudes kausi polkaistiin käyntiin Kaupissa

Polkujuoksukausi Tampereella on virallisesti avattu Tampereella Inov-8 Trail Cupin merkeissä. Kausi on jo tapahtuman kuudes, joten voidaan puhua lähes varmasta kevään merkistä. Viime vuoden tapaan ensimmäinen tapahtuma järjestettiin Kauppi Sport Centerin kanssa yhteistyössä Kaupissa.

Kuva: Heikki Virekunnas

Ensimmäinen polkujuoksutapahtuma keräsi paikalle lähes kaksi sataa polkujuoksusta innostunutta kuntoilijaa. Reitti oli miellyttävä ja hyvässä kunnossa lopun jäistä pätkää latu-uralla lukuun ottamatta. Kaupin runsaan ja tiheän polkuverkoston ansiosta eksymisiäkin nähtiin muutama, mutta hyvä polunmerkkaus piti huolen, ettei eksymisiin mennyt turhaan liikaa aikaa.

Tunnelma poluilla ja kisakeskuksessa oli sporttinen ja iloinen. Kevään ensimmäinen polkujuoksu tarkoittaa yleensä sitä, että maalissa nähdään väsyneitä osallistujia. Tämä kerta ei ollut poikkeus. Onneksi palautuminen lähti heti käyntiin juomapisteeltä, jossa tarjoiltiin Njien palautumistuotteita.

Palkinnoksi miehissä ja naisissa parhaat saivat lahjakortit Kauppi Sport Centeriin ja Trampolin Park Wildiin. Myös arvontapalkintoja oli totutusti tarjolla. Tällä kertaa jaettiin lahjakortteja trampoliini parkkiin, Mikon Leivän tuotepakkauksia, Frantsilan lounaslahjakortti ja tietysti Inov-8 polkujuoksukengät.
Tapahtumassa kisailtiin myös voitosta. Tällä kertaa voittoon juoksi miesten sarjassa Ari-Pekka Lassila ja naisissa Venla Harju. Kummatkin olivat viikonloppuna Ruotsissa menestymässä 10mila viestissä.

Voittaja Ari-Pekka Lassila, Kuva: Heikki Virekunnas

Hienojen polkujen, kesäisen tunnelman ja mahtavien arvontapalkintojen perässä kannattaa siis suunnata tulevinakin viikkoina Trail Cuppiin. Ensi viikolla tapahtuma järjestetään Lamminpään harjumaastoissa, missä luvassa on hyväpohjaista ja nopeaa polkua sekä paljon nousumetrejä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X