Inov-8 Trail Cup Lamminpäänharjun maisemissa – Voitosta tiukka vääntö 

Keväisen Inov-8 Trail Cupin toinen tapahtuma juostiin tiistaina Ylöjärven Lamminpään majalla. Ensin kirmattiin lasten noin kilometrin mittainen kilpailu, jossa nähtiin vikkeliä askeleita ja maalissa iloisia uusia Serla-oravan omistajia. Varsinaista kuuden kilometrin reittiä lähti tämän jälkeen haastamaan 131 polkujuoksijaa, josta varmasti jokaiselle löytyi sopivaa matkaseuraa. Järjestäjien iloksi myös moni uusi kasvo oli löytänyt paikalle.

Lapset viihtyivät polkujuoksuradalla Kuva: Heikki Virekunnas

Tapahtumaisäntä Premiumsportin lahjoittamat palkinnot suosivat arvonnassa onnekkaita ja tietenkin myös nopeimmin reitin selvittäneitä. Sarjan aikaisempina vuosina hyvää menestystä niittäneet Ari-Pekka Lassila ja Mikko Knuuttila irtautuivat muulta joukolta jo varhain. Lopulta ensimmäisenä loppunuosun päälle ja maaliin kiipesi Knuuttila tehden reilun minutin eron Lassilaan. Naisista nopeinta vauhtia piti KooVeen Ulrika Uotila juuri ennen  Anni-Maija Finckeä.

Lähtö Lamminpäänharjun osakilpailussa Kuva: Heikki Virekunnas

Polkujuoksua pääseen seuraavan kerran kokeilemaan tiistaina 14.4. Hervannan Suolijärvellä. Luvassa järven rantaviivaa seuraileva kehuttu reitti, matkaseuraa kaiken tasoisille osallistujille, loistavat ja runsaat palkinnot sekä tietenkin lämmin Trail Cup -henki.

Tulokset

Aiheeseen liittyvät julkaisut

1 Kommentti(a)

  1. My Lib

    Uusi polkujuoksutapahtuma, jonka reitti kulkee Ruissalon kansanpuiston luontopolkuja pitkin. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Inov-8 Turku Trail Cup -sarjan ensimmainen osakisa.

Kommenttikenttä on suljettu.

X
X