Turku Trail Cupissa kirmailtiin Länsikeskuksessa

Turku Trail Cup -kauden 2019 toinen tapahtuma Länsikeskus Trail juostiin Turun länsireunalla monipuolisilla poluilla. Päivän nopeinta vauhtia pitivät naisten ja miesten pidemmän matkan 12,8km:n voittajat Forssan Salaman Astrid Snäll ja Turun Urheiluliiton Juuso Hakala. Snällin voittoaika oli 1.00.05 ja Hakalan 55.01 tehden samalla uuden reittiennätyksen. Lyhyemmältä matkalta 7,2km:ltä voittajina maaliin selvisivät Annika Randell ja Juho-Kusti Sivosavi.

Turku Trail Cup jatkuu kevätkauden viimeisellä tapahtumalla Piikkiö Trailillä maanantaina 10.6. Syyskaudella on luvassa vielä neljä tapahtumaa.

Koko kauden seitsemästä tapahtumasta lasketaan yhteispisteisiin neljä tapahtumaa, ja kolme eniten pisteitä kerännyttä naista sekä miestä palkitaan yhteistyökumppanimme Hoka One Onen kengillä.

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X