Inov-8 Trail Cupin huipentui Niihamaan – kokonaiskilpailu ratkesi tutuille nimille

Vuoden 2019 Trail Cup saatiin päätökseen tiistaina 28.5., kun sarjan tältä erää viimeinen tapahtuma kirmattiin Niihaman majalla. Kaupin Itäosan polkuverkosto oli viime päivien sateiden kastelema ja paikoin mutainen, joten kengänpohjaan vaadittiin karkeaa nappulakuviota. Seitsemän kilometrinen reitti ei siis tänä vuonna ollut ennätyskunnossa. Maaliin saapui 111 tapahtumaa kiittelevää polkujuoksijaa ja yhteensä Cupissa tehtiin vuonna 2019 yli 600 polkujuoksusuoritusta.

Kuva: Heikki Virekunnas

Osakilpailuvoittojen lisäksi Mikon Leipä -stagen nimeä kantavalla etapilla ratkottiin myös kokonaiskilpailun järjestys. Miesten sarjassa kevään kovin oli Mikko Knuuttilla, joka saavutti voittoon riittävän pistesaaliin kevyemmillä tehoilla. Viimeisen osakisan nimiinsä vei Ari-Pekka Lassila, jolle kotiin viemisinä oli Mikon Leipien lisäksi kokonaiskisan kakkossija. Kolmanneksi kokonaiskisassa ja toiseksi viimeisellä etapilla itsensä kampesi Pyrinnön nuori suunnistaja Leo Matinheikki.

Kuva: Heikki Virekunnas

Naisten sarjassa nähtiin tiistaina Anni-Maija Fincken juhlaa, kun hän kuittasi itselleen sekä osakilpailun, että kokonaiskilpailun voittopalkinnot. Hänen pahin kilpasiskonsa Ulrika Uotila oli päättänyt ottaa Cupin finaalin kevyemmin, mutta piti silti kokonaiscupin kakkossijan itsellään. Matinheikin tavoin kokonaiskisan kolmas ja Mikon Leipä -stagen kakkonen oli naisissa Hanna-Mari Siivonen.

Tulokset: https://events.navigeist.com/fi/events/9/legs/36/results/

Kuva-albumi:  https://www.flickr.com/photos/131233811@N02/albums/72157708807488162/page1

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X