Keväästä NUTS Ylläs Pallakseen

Välillä tuntuu, että elämässä tapahtuu liian paljon ja samaan aikaan. Kevät hurahti mennä ohi hetkessä, ja ollaan jo kohta kesän puolessa välissä. Aika paljon muutoksia elämään tullut, niin kivoja kun vähemmän kivoja, mutta juoksun ja Mortin avulla on jaksanut painaa.  Poluilla juokseminen vaan saa ylikierroksilla käyvän pääni usein rauhoittumaan ja mielen voimaan paremmin.

Kevään aikana tuli pitkästä aikaa hiihtosuunnistettua, ja onhan se vaan hauskaa, vaikka ei kärkisijoista taistella 😉 Suunnistus kisoissa tuli koluttua äidin kanssa useasti, mutta usean vuoden kisatauko ja lajiharjoittelun puute näkyy tekemisessä: eteneminen ei ole sujuvaa. Toki Venloissa tuli taas kirmattua ihan kelpo suoritus huippu jengissä, kiitos VEEM ja Eveliina, Mari ja Vilma.

Seuraavana olisikin edessä huomenna NUTS Pallas-Ylläs. Tänä vuonna päätin kokeilla pidempää matkaa ja olen ilmoittautunut 55km reitille. Pidemmät ultrajuoksut eivät minua (ainakaan vielä, enkä usko että tulevaisuudessakaan) kiinnosta, sillä on paljon muutakin liikuntaa kuin juoksu mitä haluan tehdä. Asetelmat ovat viimevuoteen nähden paremmat: käsi ei ole kipsissä ja lämpötilakin on maltillisempi. Ylläksellä ollaan oltu jo tiistaista ja tässä pari päivää ollaan kävelty viime vuoden reittiä, jotta näin ne maisemat joita ei muka ehtinyt katsoa. Ainakin Mortti on nauttinut tunturista, ehkä mekin. Muuten vähän kevyttä juoksua vaan alla ja lepäilyä, sekä sopivassa määrin (eli liikaa) kisan jännittämistä.  Huomenna sitten lähdetään Hetasta juoksemaan Pallakseen yötä vasten. Juoksusta enemmän, mikäli maaliin päästään.

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X