Viikko 29: Retkeily tunturissa

Upea NUTS Ylläs Pallas on saatu hienosti päätökseen, joten on hyvä aika ottaa muutama päivä tai viikko hieman kevyemmin. Tämän viikon harjoituksena teemme rauhallisen retkeilypäivän tunturissa. Jos tunturiin ei ole enää mahdollisuutta päästä, niin harjoitus onnistuu myös ihan lähipoluilla. Pitkä kävelyretki toimii samalla erittäin hyvänä palauttavana harjoituksena, kun pääset liikkumaan luonnossa omaan rauhalliseen tahtiin.

Pakkaa reppuun ainakin reilusti lempievästäsi, nestettä ja lämmintä vaatetta. Kisojen aikana ei välttämättä aina kerkeä ihastelemaan maisemia niin kauan kuin olisi halunnut, mutta nyt ei ole minnekään kiire. Nouse tunturit rauhassa kävellen ja ota huipulla kunnolla aikaa ihastella komeita maisemia. Retken pituus voi olla muutamasta tunnista, vaikka muutamaan päivään. Autiotupia kannattaa hyödyntää, jos meinaat yöpyä retkellä, jolloin et tarvitse muuta kuin makuupussin ja jonkun kevyen makuualustan.

Rentouttavia retkiä kaikille! -Juuso

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X