Lomailua ja perustreeniä vai?

Ylläksen viikon jälkeen lomamme jatkui Nilisässä mökillä rastiviikon merkeissä. Vähän ensimmäisenä päivänä jalka painoi, kun vaan yksi päivä oli juoksujen välillä eroa, mutta jo maanantaina tuntui siltä, että jalat jäävät henkiin. Sprintissä jopa yllätin itseni, sillä ei todellakaan kuulu vahvuuksiini. Oli varmaan 10 vuotta kun olen viimeksi juossut koko rastiviikon, ja oli yllättävän mukavaa ja jaksoin kohtuu hyvin keskittyä suunnistukseenkin. Rastiviikko toimisi hyvin kovana suunnistustreeniviikkona, jos pohjalla olisi ollut kevyempi viikko. Nyt oli enemmänkin nautiskelua ja perheen ja ystävän kanssa oleilua. Tapahtuma hyvin järjestetty ja kuntosuunnistajammekin olivat tyytyväisiä.

Iloiset kuntosuunnistajat

Ehti veneillä myös

 

Rastiviikon jälkeen suuntasimme Kroatiaan, jossa tarkoituksena oli lomailla: juosta vähän, kävellä paljon ja ihailla maisemia. Olen jo useana vuonna pakannut mukaan etelänlomille vesijuoksukamppeet ja se on ollut toimiva treenimuoto lämmössä ja lomalla. Tarpeeksi rentoa, mutta jotain liikuntaa kuitenkin! Eikä pettänyt tällä kertaakaan. Muutama pidempi (yksi melkein 8h, kävimme 1762m:ssä) vaellus tuli myös tehtyä, toinen Makarskassa ja toinen Dubrovnikissä. Lisäksi mahtui kanotointia, turismia ja jopa vähän (korostan sanaa vähän) rannalla makoilua. Vähän erilainen loma kun yleensä, mutta teki hyvää. Nyt sitten valmistautumaan Sandis Trailiin kahden viikon päästä. Selkäjumi vaan pitäisi saada auki sitä ennen…

Huipulla

Makarska

Vähän pitäisi vielä jaksaa

Dubrovnik

 

Iloisia juoksukilometrejä. vielä on kesää jäljellä!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X