Viikko 36: Valmistava harjoitus Nuuksio Classiciin

Viikon treeninä tehdään lauantaina juostavaan Buff Trail Tourin kuudenteen kisaan, Nuuksio Classiciin valmistava harjoitus. Kovimmat treenit pitäisi olla jo tehtynä ja tällä treenillä varmistetaan hyvä vire kilpailuun. Sopiva ajankohta maratonin tai 70km mittaisen kisan viimeistelytreenille on 3-5 päivää ennen, jonka jälkeen tehdään enää kevyttä juoksutuntuman ylläpitävää lenkkiä.

Valmistavana treeninä tehdään 10 x 2min vauhtikestävyysvedot poluilla. Sopiva palautus vetojen välissä on 60-90s kävelyä tai hölkkää. Treenin voi tehdä esimerkiksi jollain tutulla polkuluupilla. Voit hyvin sisällyttää vedot myös normaalin polkulenkin yhteyteen. Tarkoitus ei ole juosta vetoja niin kovaa kuin lähtee, vaan pitää juoksu rentona ja saada tuntumaa hieman kisavauhtia reippaampaan menoon poluilla.

Tsemppiä viimeistelyyn ja nähdään lauantaina Nuuksiossa! -Juuso

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X