Viikko 52: Joulun sprinttiviesti.

Juhlapyhien lomapäivät ovat perheiden ja läheisten yhdessäolon aikaa. Näitä päiviä ei kannata hukata yksin lenkkeilyyn vaan ottaa läheiset mukaan ulkoilemaan. Ulkoiluinnostuksen saa jaettua parhaiten innostavalla ja motivoivalla harjoituksella, jossa jokainen saa onnistumisen tunteen tasoon katsomatta.

Viikon harjoituksena tehdään alkulämmittelyiden jälkeen sprinttiviesti. Minimissään kahden henkilön viestissä juostaan vuoron perään noin 400 metrin lenkki toisten odottaessaan vuoroaan. Lenkin voi tehdä metsään, puistoon ja kekseliäimmät valitsevat radalle mahdollisia esteitä. Osuuksia voi juosta kolmesta ylöspäin kuntotasoon hieman katsellen. Isommalla porukalla saadaan kasaan useampi viestijoukkue, jolloin tehoja ei voi enää säädellä ja viestistä tulee kilpailu. Leikkimielinen kilpailu on mukavaa ja hyvinkin eritasoisesta porukasta saa tasaiset joukkueet sopivalla sekoituksella.

Rentouttavia lomapäiviä,

Mikko

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X