Viikko 12: Retkelle lähiliikuntakohteeseen.

Poikkeuksellinen maailmantilanne vaatii meiltä sopeutumista ja joustamista. Liikuntaa ei kannata unohtaa kokonaan tai ottaa toisesta ääripäästä turbokuuria, vaan löysätä hieman, ainakin henkistä, ruuvia tehdä asioita perheen ehdoilla. Rennosti.

Viikon harjoituksena lähdetään liikkumaan perheen kanssa lähiliikuntakohteeseen. Matalatehoinen liikkuminen kävellen on parasta mahdollista huolto- ja peruskestävyysharjoittelua. Mieli rentoutuu metsässä ja stressitasot alenevat. Mikään asia ei ole niin huonosti, etteikö se stressaamalla pahenisi. Henkinen happihyppely on ihan yhtä tärkeää kuin fysiikan treenaaminen. Samalla saa kopisteltua uutis- ja sometomuja hartioiltaan.

Lähikohteista saa kevään myötä paljon irti. Lähdet vain ulos tutustumaan ja nauttimaan ulkoilusta. Eväät kruunaavat mukavan retken. Suosituimmat taukopaikat saattavat olla liiankin suosittuja, mutta oman eväskiven löytää halutessaan helposti. Matalavauhtinen eteneminen avaa uusia näkökulmia tuttuihin paikkoihin.

Mukavia ulkoiluhetkiä,

Mikko @Juoksuopisto

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X