Luontoon Koronaa karkuun

Aamulla on jo ihanan valoista 🙂

Meillä on käsillään poikkeuksellinen tila, joka mielestäni kaikkien pitäisi pystyä ottamaan vakavasti. Tällä hetkellä katse pitäisi nostaa pois sieltä omasta navasta ja ymmärtää, että vaikka korona ei välttämättä ole sinulle vaarallinen, meillä Suomessa on paljon riskiryhmään kuuluvia. Eivät rajoitteet ole kiusalla tehty, vaan tarkoitus on minimoida sairastuneiden määrä ja mahdollistaa se, että hoito tarvitseville riittää hoitokapasiteettiä. Valitettavasti osa ei tunnu ymmärtävän tätä, vaan mennään oma napa edellä. Pidetäämpä huolta lähimmäisistämme 🙂

 

 

 

Paras lenkkikaveri, Mortti.

Miten sitten vaikuttaa omaan arkeeni. Liikunnanohjaajalle tämä on haastavaa aikaa, koska kaikki tunnit ovat peruttu ja paikat jossa ohjaan ovat kiinni. Osa tunneista videoidaan, joka onkin sitten aika mielenkiintoista ja uutta opittavaa. Muuten joutuu olemaan luovempi ja kehittelemään uusia ideoita ja toimintamalleja. Miehellä työt jatkuvat normaalisti, että sen osalta Korona näkyy aika vähän meidän arjessa.

Oma liikkuminen on keskittynyt pitkälti metsälenkkeihin ja näitä on ollut helppo jatkaa, varsinkin kun käyn vähän aikaiseen aikaan ja paikoissa jossa harvoin on muita ihmisiä. Liikuntaa ei tulisikaan lopettaa, vaan rohkeasti kokeilla uusiakin lajeja. Esimerkiksi suunnistamaan voi lähteä nyt omaan aikaan ostamalla valmiin treenin netistä ja rastit ovat viikon metsässä – näitä ainakin ajattelimme miehen ja koiran kanssa kierrellä. Netti on täynnä jumppia mitä ajattelin myös kokeilla, ihan jo oman työni kehittämisen kannalta.

Ja onhan tässä jotain hyvääkin, eipä ole ehtinyt pitkään aikaan viettää näin paljon aikaa yhdessä ja kotona, tekee hyvää!

Lumetonta on ollut koko talvi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X