Viikko 13. Etätyömatkalenkki.

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa arkipäivänsä, kun reippailla töihin jalan tai pyörällä. Aamuinen aurinko- ja happiannos antaa mielelle ja kropalle hyvät lähtimet päivään. Monella huippu-urheilijalla viikon määräpohjat luodaan työmatkalenkkeilyllä, kirkkaimpana polkutähtenä mainittakoon Henri Ansio. Monelle etätyön aikana aamulenkki tarkoittaa valumista makuuhuoneesta aamupalan kautta etätyöpisteelle. Kannustan rikkomaan tämän reitin. Läppärin ja perheen kanssa viihtyy paljon paremmin, kun ensin käyn ulkona.

Viikon harjoituksena kannustetaan etätyölenkkeilemään yhdesti tai useasti. Aaamulenkkirutiinin oppii helposti, kun sen tekee muutaman kerran. Vaikeinta on lähteminen, mutta edellisen illan päätös ja varusteiden valmiiksi laittaminen auttaa hurjasti. Jo puolen tunnin lenkillä on suotuisat vaikutukset peruskunnon ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Joku aamu, jos aikataulu sen sallii, voi ottaa pidemmän lenkin. Etätyölenkkiä voi käyttää myös ”paluumatkaan ”, eikä muun jengin mukaan ottaminen ole huono vaihtoehto.

Letkeitä kevätlenkkejä,

Mikko @Juoksuopisto

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X