Helsinki Trail Run juostiin helteisessä Paloheinässä

Helsinki Trail Run järjestettiin järjestysluvultaan viidettä kertaa lauantaina 27.6. Tapahtuman historian juuret ulottuvat vuoteen 2016, jolloin Helsinki Trail Run näki ensimmäistä kertaa päivän valon startaten Paloheinästä ja päättyen Telia 5G areenalle (nykyinen Bolt-areena). Tapahtuma on muovautunut vuosien saatossa ja nykyinen reitti starttaa ja päättyy Paloheinään kulkien Keskuspuiston monipuolisissa maastoissa, Paloheinän mäkeä unohtamatta! Reitille mahtuu mäen lisäksi niin aarniometsää, avokalliota kuin pitkospuitakin. Matkana tapahtumassa on perinteikkäästi 10 km, joka juostaan yhtenä kierroksena.

Naisten sarjassa swimrunissa mainetta niittänyt Jasmina Glad-Schreven oli selvästi päivän nopein ajallaan 50:01. Miehissä käytiin sen sijaan tiukkaa kamppailua voitosta Eetu Nordmanin ja Tomi Mikkolan välillä. Kahden kokeneen polkujuoksijan taisto kääntyi lopussa Nordmanin eduksi vain 11 sekunnin turvin!

Runner’s Highin seuraavat polkujuoksutapahtumamme eivät näekään päivänvaloa, vaan ne juostaan kuun valossa yöpolkujuoksuina! Nuuksio Night Trail (2.10.2020) sekä Helsinki Night Trail (16.10.2020) ovat 13 km mittaisia yöpolkujuoksuja Nuuksion ja Paloheinän monipuolisissa maastoissa ja ne haastavat polkujuoksijat hieman eri tavalla valoisaan tapahtumaan verrattuna. Tervetuloa mukaan yöpolkujuoksujen pariin, toivottaa Runner’s Highin Elina Vastakoski.

Tulokset

Alusta on vaihtelevaa Helsinki Trail Runilla Kuva: Pihla Sillanpää

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X