Viikko 32: Pelaa pelejä.

Ketteryys, rytminvaihtokyky, pelisilmä, nopeus, vartalonhallinta ja monipuolisuus. Kuulostaa hyville ominaisuuksille poluilla ja polkutapahtumissa viihtyville. Monella polkuhuipulla on erittäin monipuolinen liikuntatausta ja siitä kannattaa ottaa koppia. Kesä on mitä parasta aikaa ottaa pelivälineet esille ja mennä kentälle viihtymään. Heikkoudet muuttuvat äkkiä vahvuuksiksi, vartalonhallinta saa uusia ulottuvuuksia ja poluilla olet kohta ketterämpi ja nopeampi. Mennään pelikentälle.

Viikon harjoituksena kannustan menemään viikoittain pelikentille. Esimerkiksi tennis on yllättävän kovaa liikuntaa ja eri suuntiin liikkuminen lyönnin ohella saa varmasti sykkeet kohoamaan. Sykkeiden lisäksi saat oivan annoksen monen suuntaista liikettä, joka tukee kaikkea liikkumista jatkossa. Nopeat liikkumiset ja reaktiot tuovat mukavaa ja kehittävää vaihtelua tasavauhtiseen lenkkeilyyn. Kokeile ja ylläty.

Eri lajien peleihin kannattaa tutustua kokeneessa seurassa. Kaveriporukasta löytyy varmasti harrastuneisuutta ja ne kannattaa käyttää hyväksi. Äkkiä löytyy välineet, perusopit ja pro tipsit peliin kuin peliin. Sitten vain pikkuisen nöyrästi ja ihan pikkuisen vähän röyhkeästi palloa kaverin selän taakse.

Nähdään pelikentillä,

Mikko @Juoksuopisto

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X