Edustusasut

Edustusasut

Oletko ylpeä suomalainen polkujuoksija?

Näytä se juoksemalla TrailrunningFinlandille erikoistilauksena suunnitelluilla Trimtexin varusteilla! Jos aiot kilpailla ulkomailla, edustusvaatteet joista käy ilmi mistä olet kotoisin on mainio valinta. Ja vaikka juokset vain kotimaassa, sinivalkoiset toimivat treenivaatteet parantavat sekä mielialaa että juoksuaskelta.

Kokoelma koostuu paidoista, kisavaatteista, kevyestä juoksutakista, trikoista, shortseista, sekä putkihuivista jotka tilaat Trimtex-verkkokaupasta. Vaatteet tehdään mittatilaustyönä eikä niitä ole varastossa.

Verkkokauppa sulkeutuu 17.1.2021 ja varusteiden toimitus on viikolla 9.

Trimtex verkkokauppa

Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili
Valitse ”Login” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla, tai ”New account” mikäli olet tilaamassa Trimtexilta ensimmäistä kertaa.

Puhelimella sinun täytyy selata sivua hieman alemmas löytääksesi yllämainitut kohdat.

Syötä koodi: trf2020 ”Activate access code” kenttään ja kirjaudu sisään.
Ota huomioon että erillinen tilausvahvistus tulee meiltä sähköpostitse, kun tilauksesi on mennyt läpi.

Tilatessasi TrailRunningFinland -tuotteita saat 25% alennusta Trimtexin muusta standardivalikoimasta.

Koko-opas auttaa sinua löytämään oikean koon itsellesi.

Suosittelemme käyttämään Chrome, tai Firefox nettiselainta, jotta tilaussivusto toimii parhaiten. Internet Explorer käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa.

Mikäli jollakin on ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, tai on muuta kysyttävää, ottakaa mielellään yhteyttä joko sähköpostitse support@trimtex.fi tai puhelimitse +47 37 26 91 00.

X
X