lokakuu, 2018

28loka11:00Tuusula Trail RunMaakunta:Uusimaa Matka: 21km, 10,5km ja 5km

Lisää

Tapahtumatiedot

Iloinen kaikille sopiva polkujuoksutapahtuma Tuusulassa jo vuodesta 2014.

SARJAT, MATKAT ja OSALLISTUMISMAKSUT
Pojat / Tytöt alle16 5 km €7
Miehet / Naiset 10,5 km €25
Miehet / Naiset 21 km €35

Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto (chippi), lämmin keitto ja juoma kahvi sekä uimahalli peseytymiseen.
Ilmoittautuminen tapahtuu https://tuusulatrailrun.tapahtumiin.fi osoitteen kautta ja maksu verkkopankilla, luottokorteilla sekä erilaisilla liikuntaseteleilä ja -eduilla. Jälki-ilmoittautua voi myös paikanpäällä 7€ korkeammilla hinnoilla kilpailupaikan infoon viimeistään klo 10.30. Jälki-ilmoittautuminen maksetaan käteisellä, liikuntaseteleillä ja pankki- ja luottokorteilla paikan päällä.

Reitti kiertelee Tuusulan Korpikylän ja Sammalojan poluilla. Maasto on vaihtelevaa ja polut on leveitä ja juostavia. Sopivimmat kengät on maastojuoksukengät tai nastarit. Myös lenkkareilla voi juosta reitin turvallisesti. Maastossa on järjestäjien vesipisteitä omien juoma-astioiden täyttöä varten 5km ja 10 km kohdalla. Reitti on merkitty nauhoilla, kylteillä ja kalkilla maastoon.

Lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta ja reitin alkupäässä on leveä maaston osa jossa voi hakea hyvät paikat omalle vahdinpidolle. Matka jatkuu helppoa kärrytietä pitkin, muutama pieni mäki ylitetään Korpikylässä. Savion puolelle tultaessa päästään pienemmille poluille ja käydään korkeahkon Harminkallion päällä. Harminkalliolle kiipeäminen ei harmita niin paljon, koska alastulo mäeltä on vauhdikas ja sitten päästäänkin suolle. Suon jälkeen käännytään Savion kentälle vievälle polulle. Kentän reunassa sijaitsee juomapiste virkistäytymistä varten. Kenttää ei kierretä vaan käännytään takaisin ja juostaan hakkuiden läpi ja kierretään kallio. Tien alituksen jälkeen on loivasta nousevaa polkua ja kärrypolkua muutamalle mäelle. 21 km juoksijat jatkavat olympiakasarmilta toiselle kierrokselle, 10.5km juoksijat ottavat loppukirin maaliin.

Aika

11:00

">Paikkakunta

Tuusulan Olympiakasarmin Lippukenttä

Rykmentintie, Tuusula

Matka

21km, 10,5km ja 5km

Järjestäjä

Tuusulan Voima-Veikot ryinfo@tvv.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
X