1000 Mile sukat

Trailrunning Finlandin arvio

1000Mile-sukat ovat tehty kestämään ja kestämään. Veikkaisin, että nimikin viittaa siihen. Suurin osa sukista on kaksikerroksisia ja ne istuvat erittäin hyvin jalkaan. Yhtenä hyvänä puolena on se, että ne ehkäisevät tehokkaasti rakkojen syntymistä. Tactel-materiaali sisäsukassa on sopivan ohutta ja ei tuo paksuuden tunnetta. Tekniset ohuet sukat toimivat mahtavasti kesällä tai talvella kun juokset juoksumatolla.
Fusion sukassa on muotoillut pehmusteet varpaiden alueella ja sukkaan on lisätty hieman pehmustetta suojaamaan nilkkojen luita kantapäässä, nilkassa sekä akillesjänteen alueella. Varpaiden kohdalla on huomaamaton sauma. Jalkapöydän päällä kangas on hengittävää, mikä auttaa pitämään jalan kuivana.

Fusion sukan lisäpehmusteet toimivat erittäin hyvin varsinkin pidemmillä lenkeillä. Kyseisellä mallilla on juostu kesän aikana yhteensä noin 750km eikä näy missään. Kun sukat pesee niin kannattaa muistaa suoristaa sisäsukka ennen kuin lähdet seuraavalle lenkille.

Breezer lite malli oli mahtava sukka kesän helteillä. Jalkapöydän päällä olevat ohuemmat kohdat päästivät lämmön pois ja viilensi jalkaa mukavasti. Sukan istuvuus ei muuttunut vaikka vähän kastuikin.

Trainer Liner toimi 24/7 sukkana. Oli käytössä arjessa ja lenkeillä. Ohut ja pehmeä sukka, joka toimii kaikkialla. Näyttää perus nilkkasukalta mutta on toimivuudeltaan paljon parempi.

Testissä oli 3 eri mallia:

Tekniset tiedot:
1000 Mile Fusion:
Ulompikerros: 98% Nailonia, 2% Lycraa
Sisäkerros: 100% Tactel

1000 Mile Breeze Lite Anklet:
Ulompikerros: 56% Nailonia, 41% Polyesteria ja 3% Lycraa
Sisäkerros: 77% Breeze-kuitua, 21% Nailonia ja 2% Spandexia

1000 Mile Trainer Liner
Ulompikerros: 76% Puuvilla, 22% Nailonia, 2% Lycraa
Sisäkerros: 100% Tactel

Testaaja: aktiivinen polkujuoksija

Tuotteilla juostu km: Riippuen mallista, 200-750km

Istuvuus: 

Ulkonäkö: 

Yleiarvosana: 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X