Camelbak Zephyr Pro -juoksuliivi

Camelbak Zephyr Pro on juoksuliivi, johon mahtuu puolen päivän varusteet tai useimpien kisojen kaikki pakolliset varusteet.

Tässä liivissä on tilavuutta yhteensä 12 litraa jaettuna 8 eri taskuun. Etuosan joustaviin taskuihin mahtuu esimerkiksi kaksi isoa mukana tulevaa lötköpulloa, kartta, avaimet ja kännykkä vetoketjulliseen vedenpitävään taskuun. Pilli hätätilanteita varten löytyy etuvasemmalta.

Liiviissä voi kuljettaa juomarakon omassa vetoketjullisessa selkätaskussa, josta putki tuo juoman käden ja suun ulottuville eteen oikealle puolelle. Sauvojen kuljetukseen löytyy integroitu sauvapussi liivin takaosasta, josta saavat saa juostessa kätevästi otettua ylämäen lähestyessä. Mikäli sauvapussille ei ole käyttöä sen saa helposti irroitettua.

Zephyr Pro on säädettävissä omien mieltymysten mukaan kaksoisrintahihnojen ja neljän lantiokiristyshihnan avulla. Reilun säätövaran ansiosta varsin erikokoiset juoksijat voivat käyttää samaa liiviä.

Repusta on olemassa naisten ja miesten mallit. Väritys eroaa malleissa hiukan ja naisten mallissa viilekkeet on muotoiltu naiselle paremmin istuviksi. Kuvissa on miesten malli.

Teknikset tiedot

Tilavuus: 12 litraa josta 10 litraa varusteille

Paino: 200 grammaa

Sadesuoja: ei ole

Koko: 71-127 cm rinnan ympärysmitta

Mitat: 39 x 27 x 15 cm

Väri: tummanharmaa

Heijastavat osat: kyllä

Hinta: 160 €

Trailrunning Finland arvio

Zephyr Pro on äärimmäisen kevyt juoksuliivi, joka soveltuu kisaamiseen. Liiviin mahtuu kaikki mitä kesäkelillä juostessa on tarpeellista kuljettaa mukana. Tämä on varuste, joka kestää vauhdikkaampaakin juoksua ilman että se hölskyy tai muulla tavoin häiritsee etenemistä. Iso plussa tulee pullotaskujen reunasta löytyville koloillle, joista pulloa saa hilattua alemmaksi kisahuollossa.

Ulkonäkö:

Istuvuus:

Testaaja: hölkkääjä ja kilpajuoksija

Tuotteen testikäyttö: 15 lenkkiä vuorilla ja pohjoismaisilla poluilla

Testituotte tätä artikkelia varten saatu huhtikuussa 2023.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X