Salming Thermal Wind Trikoot, Naiset

Heijastavat yksityiskohdat.

Trailrunning Finland testasi Salming Thermal Wind trikoita Etelä-Suomen pikkupakkasilla. Trikoissa yhdistyy täydellisesti pehmeys ja teknisen kankaan täydelliset ominaisuudet. Ne ovat pehmeät, pysyvät kuivana ja erittäin mukavat kylmemmissä olosuhteissa. Tuulta pitävä kangas on tärkeä ominaisuus trikoissa etenkin talvella. Kankaan vedenpitävyys antaa lisää käyttöominaisuuksia kun usein juostaan talvella vesisateessakin. Kankaan joustavuus ja täydellinen ergonominen muoto antavat juoksijalle miellyttävän tunteen juostessa.

Vetoketjut takana.

 

“Kankaan vedenpitävyys antaa lisää käyttöominaisuuksia kun usein juostaan talvella vesisateessakin.”

Trikoissa on tärkeitä yksityiskohtia mm. heijastavat Salming- merkit edessä ja takana heijastavat vetoketjut. Näinä pimeinä aikoina ei voi olla yhtään vähemmän heijastimia!! Vetoketjut sijaitsevat takana pohkeiden päällä mikä testaajan mielestä lisäsi mukavuutta siten, että normaalisti vetoketjut ovat sivuilla ja saattavat hangata kehräsluuta.

 

Lisäksi leveämpi vyötärönauha  ja matala vyötärö olivat testaajan mielestä hyviä ominaisuuksia näissä trikoissa.

 


Normaalia leveämpi vyötärö.

 

 

Arvio

Testaaja: Polkujuoksun kilpaharrastaja

Tuotteella juostut kilometrit: 80km

Istuvuus: 

Ulkonäkö: 

 

Tekniset tiedot

Käyttötarkoitus: polkujuoksu, juoksu

Päällinen: Windstopper- kangas, vettä hylkivä pinta

Ominaisuudet: lämpökerrasto, tuulenpitävät heijastavat yksityiskohdat

Pituus: pitkät, testaaja kokeili kokoa S ja on 162 cm pitkä.

Suositushinta: 68€

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X