Koronakevät vol2

Kevät on hurahtanut ohi hurjaa vauhtia. Juuri vietettiin joulua ja kohta juhlitaan ylioppilaita. Takana mahtava talvi: pitkine hiihtolenkkeineen, hiihtosuunnistuskisoineen ja lapin talvea ihmetellen. Edessä uusia tuulia tuova kesä, joka toivottavasti sisältää paljon ihania polkulenkkejä, suunnistusta, maastopyöräilyä sekä lapin kesän ihmettelyä.

Kevättä vähän on varjostanut pitkään vaivannut tulehduksellinen ihottuma sekä anemia. Moni juoksia on varmasti tietää millaista on, kun rautavarastot ovat aivan finaalissa ja vain väsyttää. Suunta kutenkin onneksi ylöspäin ja reippaatkin treenit ovat alkaneet taas kulkea.

Innostavaa sisältöä kevääseen on tuonut nuorten suunnistajien valmennus. Meillä on SK-uudessa pieni, mutta pippurinen porukka innokkaita nuoria, joiden kanssa olen saanut aloittaa yhteistyön. Oma suunnistus on löytänyt uuden polun nuorten kanssa ja on ollut mukava huomata, että kisoihin voi lähteä nauttimaan suunnistamisesta ilman voittopakkoa (toki niitä tuloksia tulee seurattua :D).

Mahtuihan kevääseen myös uuden kodin löytäminen ja kasvimaalla möyriminen. Paljon on siis mitä kesältä ja syksyltä odottaa! Ehkäpä jonkun polkukisankin kipaisen, ellen keksi taas jotain uutta lajivaltausta 🙂

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X