Syksyn kuulumisia

 

Keravan polkuja. On ihanaa kun metsä lähellä.

Syksy on hurahtanut ohi kauheaa vauhtia. Uudet työt luokanopettajana ovat rytmittäneet erilailla arkea, josta Mortti-herra on vähän mielenosoittanut. Aamulenkit kukonlaulun aikaan ovat auttaneet jaksamaan työssä, kiitos kanssa lenkkeilijöille olette mahtavia! Milan otsalamppu on ollut kovassa käytössä kun on aamulla ja illalla pimeää.

Keväällä innostuin taas suunnistuksesta, kiitos omatoimirastien. Aika monet kisat tulikin nyt syksyllä käytyä. Parhaat kisareissut olivat äidin kanssa Joensuuhun tehty SM-yö, Saaran kanssa Louna-rogain (missä meinasi vähän tulla kiire kolmen tunnin maaliin, loppuaika 2.59.59) sekä tärkeimmistä tärkein kyläviesti (tänä vuonna kokoonpanolla Roosa, Jere ja Emma ja sija 2 :D).

Suunnistuksen rinnalla olemme aloittaneet uuden harrastuksen: maastopyöräily. On ollut hauska opetella uutta, välillä jopa pelottavaa. Olen kyllä sitä mieltä, että paras kombo on edelleen: minä juoksen ja Jere polkee.

Vielä olisi yksi Rogain tiedossa ja sitten odotellaan lumia!

 

Aamuisin ollut usvaa.

Ja upeita auringinnousuja.

Herra on taitavampi pyöräilijä.

Taidekuva SM-yö reissulta

Aamut ovat jo pimeitä. Etsi Mortti kuvasta.

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X