Suljetun sotilassaaren kovatasoinen polkujuoksu

Tuomas Tervo laskettelee kallioilta voittoon

Helsingin Santahaminassa kilpailtiin merenrantakallioita ja mäntykangasta tarjonneella reitillä Sandistrail polkujuoksussa. Saari on aktiivisessa puolustusvoimain harjoituskäytössä, joten siellä liikkuminen on luvanvaraista. Sandis Trailin osallistujat pääsivät siis kokemaan sangen harvinaislaatuista luontoa!

Fyysisesti haastavalla radalla kovinta vauhtia piti entinen huippusuunnistaja Tuomas Tervo, joka jätti taakseen polkujuoksun erikoismiehet Jussi Nokelaisen ja Eetu Nordmanin. Tervon voittoaika 18km ja 400 nousumetrin kilpailussa oli 1.16.11.

Naisten 18km matkalla kovinta vauhtia piti Maria Gahmberg. Kaksi seuraavaa sijaa menivät Keravan Urheilijoiden väreissä juosseille Emma Jugalle ja Sandra Riiholalle.

Puolikkaalla eli 9km pikamatkalla kovinta kyytiä pitivät Marko Niskanen miehissä ja Reetta Peltonen naisissa.

Yli 200 polkujuoksijaa saivat nauttia aurinkoisesta säästä sekä Helsingin edustan saaristomaisemista.

Tulokset

www.sandistrail.com

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

X
X